Hei vaan!

Minun nimi on Jasmine Beams ja olen syntynyt Kaliforniassa. Sen jälkeen, että olen muutanut ympärillä Amerikassa ja Saksassa opiskelemaan, saavuin Suomeen työskentelemään orkesterimuusikkona v. 2014. Olen tykkänyt Suomesta ensimmäisestä hetkestä ja olen ylpeä sanoa olen suomenkansalainen. Tapasin minun mieheni täällä ja aloitin ensimmäisen äitiysloman v. 2020. Tiesin lähes mitään raskaudesta tai synnytyksestä ennen minun omaa kokemusta, lukuun ottamatta mitä olin nähnyt televisiosta ja elokuvista. Pelkäsin, niin kuin enemmistö uusia äitejä, mutta tiesin, että minun äiti oli tehnyt 2 alatiella synnytyksiä luonnollisesti käytäen Lamaze metodi. Se antoi minulle rohkeutta pyrkimään synnyttää luonnollisesti myös. Halusin antaa itselleni paras mahdollisuus saada paras kokemus. Tein synnytysvalmistus kursseja ja työllistin ihanan doulan. Vaikka minulla oli kannustava mies minun kanssa, oli korvaamaton palvelun, että minulla oli kokenut ihminen, jonka kanssa olin rakentanut hyvin suhteen, minun kanssa myös. Kun tulin ahdistuneeksi, katsoin hänen kasvoilleen, ja hänen ilmeen kertoi minulle, että kaikki oli kunnossa, ja voin rauhoittua. Vaikka kätilöt olivat hienot, kätilön pitää tulla ja mennä niin kuin työ vaatii, ja on hyvä onni jos joku toimii hyvin sinun kanssa henkilöllisesti. Opin kokemukseni kautta, että riippumatta siitä, kuinka koulutettu olet prosessissa, joka äiti (erityisesti uudet äidet) ansaita saada luotettu doula mukana. Toisella synnytyksellani, ne doulat, jotka halusin, eivät saatavilla, joten käytin Hypnobabies auttamaan minua synnytyksen kautta, ja sillä vaihessa opin voima hypnoosista.

Oivalsin minun toisen synnytyksen jälkeen, että halusin oppia enemmän synnytys aiheestä. On loppumaton kiinostava monta eristä näkökulmista: fyysiologia, psyykiologia, hengellisyyttä, sosiologia, historia, jne. Olen aina nauttinut muiden olemasta, ja tie tulla doulana selviytyi.

Olen ollut siunattu saada 2 lääkkeetöntä synnytystä ja odotan innolla saada kolmas vauvani heinakuussa 2023. Minulla on mukana minun mieheni ja yhden rakaan ystävän, joka on doula harjoituksissa.

Minä, minun mieheni Olli, ja minun tytareni Fiona (väsen) ja Armida (oikea).

Minun Koulutus

Sertifoitu Synnytysdoula

Valmistuttu 2022

Sertifoitu Imetysspesialisti
Valmistuttu 2022

Edelleen Koutus

Oregon Health and Science University School of Dentistry

Online Untying Ankyloglossia: Impact on Infants and Children

Tohtori Bobby Ghaheri

Valmistuttu 2022

SUOSITUKSET

Tyytyvaiset Asiakkaat

Lea Tuuri

”Jasmine was such an amazing doula at the birth of our first baby boy. She did not only support me but also my husband to have a wonderful experience at the hospital and after. She supported us in warm, beautiful and considerate way. My birth wish list was about a mile long and she helped me in fulfilling all the wishes I had, including medicine free birth. I don't think I could have done it without her there. Being a certified lactation specialist as well, she helped us immensely to reach exclusive breastfeeding after a week from birth, visiting our home twice and helping us in finding the best breastfeeding positions. She also helped me with electric and mechanical pumps and hand expression technique, which seemed all too overwhelming at the time. I can give the highest recommendations for Jasmine both as doula and lactation consultant.”

Milja Lahti

sfsdfslkj